Mi lesz Mads Mikkelsen szerepe a Doktor Strange-ben?

axn-mads-mikkelsen-in-doctor-strange-1600x900

Kiszivárgott pár új infó a várva várt moziról!

Azt már tudjuk, hogy Benedict Cumberbatch alakítja majd a címszerepet a szuperhősfilmben, de a többi karakter megszemélyesítőinek kilétét eddig többé-kevésbé homály fedte. Nemrég derült ki, hogy a nagyszabású moziban kedvenc kannibálunk, Hannibal Lecter megformálója, Mads Mikkelsen is szerepelni fog. Talán kevesen lepődnek meg azon, milyen szerepet osztottak rá a Marvel emberei: ő lesz a főgonosz!

JÁTSSZ A HANNIBAL IVÓS JÁTÉKKAL!

(Walt Disney Pictures)

A nevét egyelőre nem árulták el, de néhány infómorzsát azért elhintettek a kíváncsi rajongók számára: "A közönséget a multiverzumba kalauzoljuk, más dimenziókba, amelyek tele vannak elképesztő dolgokkal - csodákkal, amik vizuálisan igazán egyedivé és lenyűgözővé teszik majd a filmet. A sok szépség mellett azonban a dimenziók nagyon félelmetes dolgokat is tartogatnak...Mads pedig egy olyan mágust alakít majd, aki azok ellen fordul, akik ezektől a félemetes dolgoktól próbálják megvédeni az emberiséget". Hogy pontosan ki is lesz ez a mágus, azt egyelőre csak találgatni lehet.

(BoConcept)

Benedict Cumberbatch és Mads Mikkelsen mellett olyan nagy nevek szerepelnek majd a Doktor Strange-ben, mint Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor és Rachel McAdams - szóval tényleg hatalmas durranásnak ígérkezik.