A rajongói Szellemirtók-előzetes a te szívedből is szól

axn-ghosbusters-trailer-index

Mi, rajongók tudjuk igazán, mitől döglik a ... szellem!

Izgatottan várjuk az új Szellemirtók-filmet, mely nyáron kerül a mozikba. Összegyűjtöttünk már pár anyagot az újdonságokkal kapcsolatban, de a fantasztikus előzetesekről eddig még nem szóltunk. Ó, pedig milyen csodálatosak! A hivatalos trailer még olyanokat is átcsábított a rajongótáborba, akik eddig cseppet sem érdeklődtek az ezúttal kizárólag nőkből álló paranormálisvadász csapat után.

 

Az itt látható hivatalos előzetes megmutatja, hogy mire számíthatunk: mindegyik szellemirtó hölgynek egyedi személyisége és hozzáállása van a szellemtémához, és az ő kalandjaik mellett mások is, többek között régi nagy kedvencek is kapnak egy kis műsoridőt. Az ikonikus főcímdal is újra hallható, kicsit modernebb, de ugyanolyan hátborzongatóan zseniális formában. Bármennyire jó is, van valami, amit ez a videó azonban nem tartalmaz. Az igazi rajongói szívet!


A régi Szellemirtók-filmek fanjai közül vannak, akik igencsak szkeptikusan állnak a reboot kérdéséhez, és nem tetszik nekik a hivatalos előzetes. Néhány elszánt ember azonban őket is meg akarta téríteni, így elkészítették a videó újravágott változatát, ami a régi hangulatot idézi fel. Mutatjuk:

Te is várod már a filmet?