20 éve megjósolták, ki lesz az USA új elnöke!

trump-clinton-1600x900

Mi már tudjuk a Clinton-Trump csata végeredményét

Az elnökök csatájának utolsó perceiben szeretnénk felhívni a figyelmet rá, hogy a kollektív tudattalan már 20 éve hordozza a történelmi jelentőségű információt, miszerint ki áll majd a világ egyik vezető gazdasági hatalmának, az Amerikai Egyesült Államoknak az élére Barack Obama leköszöntével. A Sliders-ben '95-ben megmondták, hogy Clinton fog nyerni.

A kilencvenes évek egyik kedvenc sci-fi sorozatának "A gyengébb nem" című epizódjában hőseink olyan világba érkeznek, ahol a gyengébb nem a férfiak. A fiúk munkát keresnek, de nem sikerül nekik, hiszen ezen a világon nincs elég képzettségük, hogy bármit is kezdjenek vele. Wade, az egyetlen nő az utazók közül rögtön talál munkát. Arturo professzor bekerül egy politikai kampány közepébe, ahol is találkozik az elnökkel, Hillary Clintonnal.

Fun fact: eredetileg Clintont felkérték, hogy játssza el magát a sorozatban, de visszautasította a szerepet (arra nem derült fény, hogy miért, de talán már akkor tudta, hogy indul majd a posztért...).

A kérdéses jelenetet nézd meg itt angolul, ha viszont újranéznéd az egész sorozatot, a VIASAT6-on december 12-től megteheted, ugyanis újra képernyőre kerülnek az első évad részei (köztük az alábbi is):

Egyébként ha már szőrszálhasogatóak akarunk lenni, A Simpson családban is volt egy rész, amiben viszont Trump jelent meg ex-elnökként, de csak említés szintjén: Lisa tőle veszi át az elnökséget és vele egy csinos pénzügyi válságot is (türelmetleneknek 0:29-nél).