3 titkos celebtrükk, amitől fotogén leszel

karlie-squinch

Nyúld le őket, és próbáld ki!

A topmodellek és a hírességek a génlottó abszolút nyertesei, akik nyilvánvaló, hogy elképesztően jól néznek ki. Nekik is van azonban pár olyan praktikájuk, amiktől a fotókon még tökéletesebben mutatnak.

A jó hír: nem kell sztárnak lenned ahhoz, hogy ezeket a trükköket te is bevethesd, és jobb fotókat lőj magadról, mint eddig valaha.

Verébarc

A "sparrow face" őrület Japánból indult világhódító hadjáratra. A lényege az, hogy a szemeidet tágra nyitod, az ajkaidat pedig picit eltávolítod egymástól, hogy úgy nézz ki, mint egy madárfióka, aki épp etetésre vár. Cara Delevingne, Ashley Tisdale, Lindsay Lohan valamint Khloe és Kim Kardashian is előszeretettel választja ezt a pózolási formát Instagramon - ha szeretnéd te is kipróbálni, a következőket kell tenned:

1. Nyisd nagyra a szemed és nézz egyenesen a kamerába - ez igazán ártatlan külsőt kölcsönöz.

2. Picit nyisd ki a szád -  ha egy kis szájfényt is felteszel, az ajkaid még teltebbnek fognak látszani.

3. Lőj egy fotót!

Hunyorítás

A "squinching" néven köztudatba kerül technika lényege gyakorlatilag annyi, hogy az alsó és a felső szemhéjadat közel hozod egymáshoz. Peter Hurley fotós és squinching-pápa szerint ez a legjobb módja annak, hogy a vonásaidat hangsúlyosabbá tedd és az egész kinézetednek magabiztosságot kölcsönözz. Karlie Kloss, Keira Knightley, Kendall Jenner és Jennifer Lawrence is eszküsznek erre a módszerre. Ha adnál neki egy esélyt, így csináld: 

1. Közelítsd egymáshoz a két szemhéjadat, vagy hunyoríts - de ne vidd túlzásba

2. Az arcod alsó részét és a homlokod próbáld ellazítani, hogy ne nézz ki úgy, mint aki mérges - a videóban meg is nézheted a tökéletes tecnikát.

3. Icipicit csücsöríts (de semmi duckface) és már mehet is a fotó!

Állkapocs-trükk

Ha szeretnél jól kinézni a fényképeken, nagyon fontos, hogy az arcéled és az állkapcsod hangsúlyos legyen - különösen azért, hogy ne látszódj tokásnak. Csak pár egyszerű mozdulat kell hozzá, amit gyakorlatilag minden celeb, aki valaha a vörös szőnyegre lépett, jól ismer:

1. Told előre picit az állad, miközben a fejed enyhén hátra döntöd - úgy, mintha meg akarnád puszilni a felhőket, de csukott szájjal.

2. Fordítsd az előnyösebb profilodat enyhén a kamera felé.

3. Fotózz!