5 ok, amiért a zombiapokalipszis hamvába holna

ze-zombi6

Ne parázz - az élőhalottaknak semmi esélye!

Mindennél jobban rettegsz attól, hogy egy nap arra ébredsz, hogy a Z, mint zombi sztorija valósággá vált? Nyugi, inkább olvass tovább!

1. Az lehet, hogy a zombik az emberekre vadásznak, ők viszont könnyen válhatnak a vadállátok prédájává. Nem túl okosak, és általában nincsenek felfegyerezve, lassúak és semmi veszélyérzetük, úgyhogy valójában könnyű prédák.

2. 2015-ben összesen 14.843.895 ember rendelkezett vadászengedéllyel - tehát bizonyos fontos képességekkel és fegyverrel - csak az USA-ban. Ha beütne a baj, valószínűleg nem néznék ölbe tett kézzel a vidáman portyázó élőhalottakat.

3. Az emberiség történetében egyetlen igazán sok áldozatot szedő, halálos kór sem terjedt el harapással. De most komolyan, hallottál már világméretű veszettség-járványról? Nem? Na ugye.

4. A zombik nem bírják a hőmérsékletváltozást. Ha túl meleg van, felrobbannak (mivel a bélbaktériumok a test halála után sem pusztulnak el), ha túl hideg van, akkor meg még merevebb lesz a testük (hiszen az emberi test nagy része víz, ami - mint tudjuk - megfagy.)

 5. A zombik nem gyógyulnak meg. Halott test --> halott idegrendszer, kipurcant immunrendszer, gyors leépülés. Ennyike!

Ettől függetlenül nézd szorgalmasan a Z, mint zombi részeit, mert ha tartani nem is kell az élőhulláktól, attól még rendkívül szórakoztatóak!