Így tévézz ingyen 3 lépésben

axn-ingyen-open

Nézd a VIASAT6-ot két hétig ingyen!

Ehhez a következőket kell tenned:

1. Olvasd el ezt a cikket

2. Kapcsold be a tévéd

3. Kapcsolj a cikkben szereplő csatornára!


Jó hírünk van: novemberben rengeteg szuper dologgal kedveskedünk Neked itt, a VIASAT6-on. Ha ismerős a következő kifejezések valamelyike "kódolatlan", "open window", akkor máris tudhatod, hogy miről van szó, de leírjuk röviden, hogy mi is lesz nálunk a következő két hétben: 

Antenna Hungária: 37-es csatorna, február 17. és március 2. között...

a MinDig TV Extra kínálatából a VIASAT6 bekerül a basic csomagba és mindenki számára ingyen nézhető! És hogy ehhez mit kell tenned? Nem nehéz a dolgod, csak szerződésben kell állnod az Antenna Hungáriával. Még akkor is, ha nem vagy a VIASAT6-ra előfizetve, két hétig ingyen nézheted műsorainkat. Jól hangzik, nem?

Damien: A sátán kegyeltje

És tudod, hogy mi a legjobb az egészben? Hogy a következő két hétben a VIASAT6-on szinte minden a legmenőbb sorozatok, a legjobb filmek és legizgalmasabb sci-fik körül forog: képernyőn a 24: Újratöltve, Damien: A sátán kegyeltje és a Gázos páros 1., valamint a Z, mint zombi 2. évada, folytatódik az X-akták, a Sliders és a Dragon Ball Z, illetve érkeznek olyan sikerfilmek is, mint az Ördög bújt beléd, A közellenség, vagy a Fekete víz.


24: Újratöltve

Ördög bújt beléd

Szerintünk ne habozz, kapcsolj ide, hogy ingyen nézhess minket:

Antenna Hungária: 37-es csatorna, február 17. és március 2. között.

Jó szórakozást és kellemes VIASAT6-ozást kívánunk!

Gázos páros