Will Graham lesz Christian Grey pszichológusa

will-graham

Hamarosan új szerepben nyomul Hannibal nemezise!

Nemrég jelentették be, hogy új szereplővel bővült a Szürke ötven árnyalata folytatásának, A sötét ötven árnyalatának gárdája. Az újonc pedig nem más, mint a Hannibal Will Grahamje, azaz Hugh Dancy.

A 2017 februárjában mozikba kerülő filmben Hugh Dr. John Flynn-t alakítja majd, aki nem más, mint a főszereplő, Christian Grey (Jamie Dornan) pszichológusa. A szerepkör tehát a legkevésbé sem új, de biztosan vagyunk benne, hogy a darabolás és az öldöklés sokkal kevesebbszer jön majd szóba a kezelések alatt, annál több lesz viszont a sikamlós, erotikus téma. Sőt, szinte biztos, hogy a BDSM és egyéb perverz dolgok is terítékre kerülnek.

Dancy egyébként a Hannibal befeztével a Breaking Bad-es Aaron Paul sorozatában, a The Path-ben kapott főszerepet. Az széria egy szekta életéről szól, és már induláskor remek kritikákat kapott - Aaron és Hugh mellett Michelle Monaghan és Emma Greenwell is játszik benne. Legalább lesz mivel kihúzni addig is, amíg kedvenc FBI-ügynökünket viszontlátjuk a széles vásznon.