Kiderült, miért áll újra össze a Jóbarátok szereplőgárdája

friends3

Végre megvan a válasz a sokakat foglakoztató kérdésekre...

Mióta kipattant a hír, hogy a Jóbarátok szereplőgárdája ismét összeáll, mindenkit lázban tart, hogy pontosan hol, mikor, miért és mennyi időre.

David Schwimmernél is rákérdeztek a dologra egy interjú során, ő pedig hamar tisztába tette a dolgokat. Az NBC tévécsatorna február 21-én sugározza azt a műsort, amellyel James Burrows televíziós rendező munkássága előtt tisztelegnek – a szórakoztatóipari veterán nemrégiben fejezte be az ezredik sorozatepizódot, amin dolgozott. A szakember olyan közönségkedvenc szériákban működött közre, mint a Mike és Molly, a Will és Grace, a Dumagép vagy az Elvált Gary, és a Jóbarátok 15 része is az ő irányítása alatt készült.

A kilencvenes évek sikersorozatának szereplőgárdája pedig a műsor felvételének alkalmából lesz újra együtt egy helyen – kivéve a Chandlert alakító Matthew Perry-t, aki nem tud elszabadulni Londonból színházi kötelezettségei miatt.

„Nem tudom, hogy pontosan mit is várnak tőlünk” – nyilatkozta David Schwimmer a reunionnal kapcsolatban, hozzátéve, hogy ő biztosan ott lesz Burrows köszöntésén. „Ammenyire tudom, mint felmegyünk a színpadra, szólunk néhány szót Jimről, és megöleljük őt.”

Egyelőre tehát ennyit jelent pontosan az, hogy újra összeáll a Jóbarátok csapata. Sajnos nem arról van szó, hogy újabb részeket, vagy filmet forgatnak – de ki tudja, mit hoz még a jövő…