A holnap legendái

minden szerdán 22:00-kor a VIASAT6-on!

Ekkor lesz legközelebb A holnap legendái

close
November 19, Vasárnap
A holnap legendái - 2. évad 9. rész
2. évad
9. epizód
November 22, Szerda
A holnap legendái - 2. évad 11. rész
2. évad
11. epizód
November 24, Péntek
A holnap legendái - 2. évad 12. rész
2. évad
12. epizód
November 25, Szombat
A holnap legendái - 2. évad 10. rész
2. évad
10. epizód
November 26, Vasárnap
A holnap legendái - 2. évad 10. rész
2. évad
10. epizód

Tartalom

2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage (Casper Crump) már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami aztán az emberiség kipusztulásához vezet. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter (Arthur Darvill) úgy dönt: 150 évet visszautazik időben és egy csapatnyi válogatott hőst és antihőst összegyűjtve szembeszáll Vandallal.
Hunter csapata első (és második) ránézésre is furcsa: a milliárdos feltaláló Ray Palmer (Brandon Routh), aki egy exo-ruha segítségével képes atomnyi méretűre zsugorodni, a bérgyilkos Sara Lance alias Fhér Kanári (Caity Lotz), Martin Stein professzor (Victor Garber) és Jefferson “Jax” Jackson (Franz Drameh), akik együttesen alkotják a Tűzvihar nevű metahumánt. A társaság oszlopos tagja a Flash – A Villám című sorozatból ismert Leonard Snart, azaz Fagy Kapitány (Wentworth Miller) és Mick Rory, ismertebb nevén Hőhullám (Dominic Purcell) is. A nem mindennapi csapatot Kendra Saunders – a Sólyomlány, és Carter Hall – a Sólyomember (Falk Hentschel) teszi teljessé.
A furcsa társaság ide-oda utazik az időben, hogy keresztbe tegyen Savage terveinek, miközben Hunter nemcsak Időmesterségének próbál eleget tenni, de azt is meg kell akadályoznia, hogy a csapat még véletlenül se írja át a történelmet – ezzel kijavíthatatlan hibát okozva az időben. A világ sorsa tőlük függ – küzdelmük pedig legendás lesz.

Reklám