A holnap legendái

Hétköznap kora este a VIASAT6-on!

Ekkor lesz legközelebb A holnap legendái

close
Október 20, Szombat
A holnap legendái - 3. évad 15. rész
3. évad
15. epizód
Október 20, Szombat
A holnap legendái - 3. évad 16. rész
3. évad
16. epizód
Október 24, Szerda
A holnap legendái - 3. évad 17. rész
3. évad
17. epizód
Október 24, Szerda
A holnap legendái - 3. évad 18. rész
3. évad
18. epizód
Október 26, Péntek
A holnap legendái - 3. évad 17. rész
3. évad
17. epizód
A holnap legendái
Galaktika
Magyar Narancs

Tartalom

2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage (Casper Crump) már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami aztán az emberiség kipusztulásához vezet. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter (Arthur Darvill) úgy dönt: 150 évet visszautazik időben és egy csapatnyi válogatott hőst és antihőst összegyűjtve szembeszáll Vandallal.
Hunter csapata első (és második) ránézésre is furcsa: a milliárdos feltaláló Ray Palmer (Brandon Routh), aki egy exo-ruha segítségével képes atomnyi méretűre zsugorodni, a bérgyilkos Sara Lance alias Fhér Kanári (Caity Lotz), Martin Stein professzor (Victor Garber) és Jefferson “Jax” Jackson (Franz Drameh), akik együttesen alkotják a Tűzvihar nevű metahumánt. A társaság oszlopos tagja a Flash – A Villám című sorozatból ismert Leonard Snart, azaz Fagy Kapitány (Wentworth Miller) és Mick Rory, ismertebb nevén Hőhullám (Dominic Purcell) is. A nem mindennapi csapatot Kendra Saunders – a Sólyomlány, és Carter Hall – a Sólyomember (Falk Hentschel) teszi teljessé.
A furcsa társaság ide-oda utazik az időben, hogy keresztbe tegyen Savage terveinek, miközben Hunter nemcsak Időmesterségének próbál eleget tenni, de azt is meg kell akadályoznia, hogy a csapat még véletlenül se írja át a történelmet – ezzel kijavíthatatlan hibát okozva az időben. A világ sorsa tőlük függ – küzdelmük pedig legendás lesz.

Reklám